1450% ръст на продажбите е истинска сензация на фона на

...
1450% ръст на продажбите е истинска сензация на фона на
Коментари Харесай

Помага ли изобщо колагенът от козметиката: Какво да правим с времето в карантина - slava.bg

1450% растеж на продажбите е същинска сензация на фона на рекордните спадове на цялата международна стопанска система за година коронакатастрофа. Чудото се назовава колаген и продуктите с него.
Какво съставлява това нещо, което ще видите във всяка втора реклама като синоним на знамение, жанр, грациозност, нова младост и цялостно благополучие?
Получава се като извлек от копита и нокти на животни, а най-често - от крачетата на кокошки - знаете, че в птицекомбинатите всичко се преработва и нищо не се изхвърля, както и нищо не е естествено, с изключение на химията. Не е смешка.
Смята се, че въпросният колаген, извлечен от нещо толкоз неблагородно, оказва помощ за здраве и хубост на човешката кожа, за ноктите и косата, за зарево и искра. Поради което се ларсира по този начин интензивно от промишлеността на козметиката, фармацията, модата и хубостта.
Всичко това се получава от бульона от кокоши крачета, продаван за 10 $ на литър. Който звезди като Дженифър Анистън, участващи в пиаренето на колагена, предлагат като слънцето и въздуха за всяко живо създание.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР