145 души са гласували за обвиняемата Евгения Банева, показват резултатите

...
145 души са гласували за обвиняемата Евгения Банева, показват резултатите
Коментари Харесай

145 гласували за Евгения Банева, един от тях е съпругът ѝ

145 души са дали своят вот за обвинената Евгения Банева, демонстрират резултатите от преференциалния избор за изборите за Европейски парламент. Един от гласувалите е брачният партньор ѝ Николай Банев, който самичък се похвали, че е дал гласа си за нея. Банева беше лидер на листата на Политическа партия " Българско национално обединяване ".

Издигането ѝ беше изненада, само че по-голяма изненада последва, откакто партията смъкна доверието си от нея, а ръководителят Георги Георгиев – Готи прикани – Не гласувайте за Банева.

„ Семейство Баневи май в действителност се оказаха комбинатори и измамници. Още през цялото време ме предизвестяват, че тези хора са мошеници, които разпарчетосват предприятия и разплакват цели фамилии, като не заплащат на служащите си. Явно не желаех да допускам “, написа Готи в отворено писмо. Причината за гнева му била неналичието на самодейност от страна на Банева. Според него не било изключено да е попаднал в скица, чиято цел е изваждането от ареста на обвинената.

За партията са пуснати 2370 действителни и 146 недействителни гласове, сочат данните на ЦИК.

Баневи попаднаха в ареста в края на октомври. Бяха задържани във Франция, по-късно екстрадирани в България. Банев получи обвиняване като водач на проведена незаконна група за пране на 1,3 милиарда лева и данъчни закононарушения. Обвинени за участници са брачната половинка му Евгения и майка му – Мария. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР