14 лунен ден от 15:46 часа на 31 декемвриНе изпускайте

...
14 лунен ден от 15:46 часа на 31 декемвриНе изпускайте
Коментари Харесай

Астрологичнa дневена прогноза за 31 декември 2017 година

14 лунен ден от 15:46 часа на 31 декември

Не изпускайте този ден, той е извънреден за началото на всяко начинание. Всичко, стартирано в този ден, се увенчава с триумф. Следващият подобен късмет ще пристигна след месец.

Полезна е работата със свещени текстове. Получавате скрито познание и се задейства третото око. В този ден може да ни навести тъга, тъга, тъга или потиснатост. Пропъждайте ги и се захващайте с работа.

Денят ще е цялостен с доста нова информация, с доста нови запознанства, с доста нови контакти, извънредно отзивчив, и ще донесе предстоящото задоволство и ефикасност.

Хубаво и целесъобразно е да бъдете уравновесени и съсредоточени.

Настроението ни ще е приповдигнато, ще сме въодушевени и изпълнени с приятни страсти и усеща, които към този момент в края на вечерта ще бъдат в цялостна мощ и интензивност. Любовните ни връзки ще се хармонизират и засилят. Ще им отдадем огромно значение и време.

Един прелестен и прочувствен ден, наслаждавайте му се с цялостна мощ.

Последният ден от годината ще бъде магически, ще е доста мощен, деен и ефективен. Каквото и да подхванете, ще докара до позитивни резултати. Това е един от дребните, необикновено положителни и позитивни дни. Нека да изпратим годината щастливи и да продължим с религия и вяра към новата 2018 година!

Противопоказни са всички процедури и интервенции на белите дробове.

Добре е да се вземат медикаменти за черния дроб.

Уязвими са плещите и ръцете. Да не се пуши и да не се стои в затворени пространства.

Добре е за водни процедури или за плуване.

Когато се разсъните, не скачайте незабавно от леглото, а си спомнете какво сънувахте. Анализирайте съня си – той е значим.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР