14-ият кръг в руската Премиер лига започна с нулево равенство

...
14-ият кръг в руската Премиер лига започна с нулево равенство
Коментари Харесай

Урал си тръгна с точка от Казан

14-ият кръг в съветската Премиер лига стартира с нулево тъждество сред Рубин и Урал. Николай Димитров този път беше запаса за гостите от Екатеринбург, които се изкачиха на шесто място в класирането. Българският халф се появи през второто полувреме, а най-чистите положения за неговия отбор пропусна Ерик Бикфалви.

Началото на мача беше внимателно и чак в средата на полувремето публиката видя голова обстановка. След рикошет топката се озова в непокрития Александър Ташаев и крилото на Рубин незабавно стреля, само че ударът му беше блокиран от Денис Кулаков. Веднага по-късно късмет се откри и пред водача на гостите Ерик Бикфалви, само че Юрий Дюпин направи значимо избавяне.

Рубин видимо владееше самодейността, само че за следващ път си пролича, че отборът страда от неналичието на креативност. В 44-ата минута Ташаев комбинира със свободния Игор Коновалов, само че той шутира над вратата. Урал предпочиташе да се брани и разчиташе на скоростни контраатаки.

Димитров размени Александър Панюков в 57-ата минута, а Урал започн по-често да поглежда към вратата на Дюпин. Отман Ел Кабир сподели скорост по левия фланг и реши изненадващо да стреля в близкия ъгъл, само че вратарят на Рубин внимаваше. В 67-ата минута Дюпин още веднъж беше воин за казанци след удар от няколко метра на Бикфалви.

Нулевая ничья в матче #РубинУрал pic.twitter.com/vqyzCTywp4
— «Рубин» Казань (@fcrk) 25 октомври 2019 година В 72-ата минута резервата Хвича Кварацхелия можеше да донесе успеха на домакините, само че Ярослав Годзюр се намеси ослепително. В края на мача не се случи нищо забавно и Рубин за четвърти следващ път не загуби, само че остана в долната половина на таблицата.

В идващия кръг отборът на Роман Шаронов ще гостува на Криля Советов. Урал пък ще е хазаин на Оренбург.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 14 кръг, петък 25 октомври  Рубин 19:30предстои  Урал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР