14-годишният и македонецът не се познавали. Осъществили са контакт на

...
14-годишният и македонецът не се познавали. Осъществили са контакт на
Коментари Харесай

Уговорка за секс предшествала убийството на македонеца в Слънчев бряг


14-годишният и македонецът не се познавали. Осъществили са контакт на улицата. Вероятно убийството е осъществено в събота предната седмица ", сподели старши комисар Калоянов.

Другият вероятен претекст за закононарушението е плячкосване на жертвата. " Липсват 1800 лева Установено е, че с част от тях е изкупен залог в заложна къща. С останалата част причинителят си е купил движимости за себе си ", добави той.

Непълнолетният е притеглен в качеството му на обвинен. 

Прокурор Кирков акцентира, че причинителят е малолетен. " Той е притеглен в качеството на обвинен. Наказанието, което се планува е от 10 до 20 години отнемане от независимост. Предвид редукцията на член 63 - до пет години отнемане от независимост. Изчакваме заключението на съдебно-медицинската експертиза, с цел да забележим дали действието да бъде преквалифицирано в по-тежко - за ликвидиране с користна цел ", сподели прокурор Кирков.

" Отишли са в съответната горичка, само че след това момчето се е отказало от тази спогодба. Жертвата го е дръпнала и той, в своя отбрана, е взел кола и я е блъснал няколко по главата и си е отишъл. Спестява информацията, че е взел парите ", посочи прокурорът.

Момчето е от семейство с невисок обществен статус. Родителите му се препитават от обща работа.

Непълнолетният има висящо досъдебно произвеждане за обир на украински жител през септември 2022 година, лишил му е златен накит. Привлечен е като обвинен.

Жертвата Игор работи тук за български предприемач, през зимата е работил в Банско, в този момент за лятото е пристигнал два дни преди убийството в Слънчев бряг.

14-годишният е арестуван за 72 часа, следва прокуратурата да внесе иск за мярка " непрекъснато задържане под стража ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР