14-годишната палавница с претенции за певица Сузанита върти едновременно по

...
14-годишната палавница с претенции за певица Сузанита върти едновременно по
Коментари Харесай

Сузанита върти по двама

14-годишната хитруша с искания за певица Сузанита върти по едно и също време по две гаджета.


Щерката на Орхан Мурад, въпреки и невръстна ученичка, се е амбицирала да овършее де що има прекрасен и атлетичен мачо, по тази причина подменя половинките като калъфките на възглавница си – всяка седмица, научи HotArena.

Тийнейджърката има богата полова биография. Последно дребната русокоска е била видяна да се натиска с дундест мачо след свое присъединяване. „ Щастливецът” обаче не е формалното й гадже Ерик Трифонов. Дъщерята на чалга иконата Орхан Мурад е намерила подобаващата житейска тактика, с цел да шета по медиите - търси скандал във всичко.

Въпреки, че е на години, които правенето на обич попада под ударите на Наказателния кодекс, за бурното „ детство “ на Сузанита към този момент се носят митове. Мълвата носи, че шантонерката е забила първото си гадже едвам на 12-годишна възраст.

В едно от интервютата си прохождащата певачка споделя, че единствено до момента в който е била 12-годишна сменила четири гаджета, а от този момент до момента общата численост към този момент не се побира на двете й ръце. Изцепките на русокоската обаче не свършат дотук – някогашната госпожица чистосърдечно си признава, че е била по едно и също време и с двама батковци, без да прецизира какви тъкмо ги е правила. В гилдията не е загадка, че най-хубавата й другарка измежду колежките – кака й Теодора Андреева - Андреа, която е и нейна дуетна партньорка, не може да се похвали с толкоз богат полов опит. Особено, откакто споделя живота си с Кубрат Пулев – Кобрата, поради който останала без сляп любовник.

Сузанита обаче вилнее и за нея – житейското й мото било „ Трябва да се живее за мига… “, по тази причина продължавала да врътка гаджета.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР