14 години на сцена, 14 години пълни салони с публика,

...
14 години на сцена, 14 години пълни салони с публика,
Коментари Харесай

Калин Врачански играе за 150-ти път в Ревизор

14 години на сцена, 14 години цялостни салони с аудитория, която се забавлява на безконечната комедия на Гогол „ Ревизор “. На 1 март (вторник) Театър София чества зрелище 150. Със своите разнолики герои, актьорите и пиесата са изумително модерни. Калин Врачански, Сава Пиперов, Невена Калудова, Пламен Манасиев, Михаил Милчев, Николай Антонов, Росен Белов, Николай Върбанов, Йорданка Любенова, Милена Живкова, Неда Спасова, Владимир Матеев, Николай Димитров, Юлиян Рачков и Мария Сапунджиева играят безконечното, повторяемото, смешното и тъжното в живота.


Това е едно корумпирано общество, което изражда героят Хлестаков. А той доста добре знае по какъв начин да се възползва от обстановките и хората. Със размах и неподправеност Калин Врачански става център на настаналата блъсканица, тъй като се допуска, че точно той е ревизорът дошъл в града – индивидът, който може да разбере за всички прикрити нередности. Може би ще си помислите, че Хлестаков е лъжец, манипулатор, само че той е просто приветлив прахосник, върху който обществото проектира личните си страхове и пороци.



Ако си мислите, че класиката е скучна – елате в Театър София, тъй като „ Ревизор “ няма да оправдае това очакване.

За 150-ти път публиката ще се забавлява и ще следи с огромно очакване развръзката на тази трагикомична история.
Посетете уеб страницата на Театър София, с цел да научите още за постановката и да закупите своите билети! www.sofiatheatre.eu
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР