13 лунен ден от 16:58 часа на 20 октомври до17:27

...
13 лунен ден от 16:58 часа на 20 октомври до17:27
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 21 октомври 2018 година

13 лунен ден от 16:58 часа на 20 октомври до17:27 часа на 21 октомври

Магичен ден. В това денонощие се случват процеси на подмладяване на организма. Хубаво е да се заемате със себе си: да посетите сауна, да употребявате козметични средства, да употребявате повече потребни артикули – те ще се усвоят превъзходно.
В този ден е добре да получавате нова информация – да четете книги, позволяващи ни да разберем по-добре себе си и света. Хубаво е да се стартира нов цикъл на образование. Периодът е добър за контакти в група, обучение.

Могат да се проявят остарели проблеми – отнесете се умерено към това, пробвайте се да не се нервирате, а да ги изгладите или разрешите. Ако решите проблемите, ще получите нови сили за нов живот.

Денят ще ви помогне да да се освободите елементарно от бремето на предишното, в случай че то ви притиска и ви пречи да живеете. Това е ден за струпване на информация. Не би трябвало да сте пасивни в този ден. Добре е сами да печете самун.

В същото време денят ще бъде спокоен, лежерен, отпускащ и релаксиращ. Ще можем да се отпуснем и да си доставим нужните удоволствия и нужната отмора.

Както и през вчерашния ден, по този начин и през днешния ден, ще бъдем подвластни на огромна сензитивност и страст, съсредоточеност във вътрешния ни свят, където има защо да мислим и да претърпяваме.

Не се опасявайте да споделяте своите страсти и усеща с другите, не ги затваряйте, дайте им шир и се освободете от нездравословните чувства, които ви изтезават и ви безпокоят от вътрешната страна.

Възможно е да не съумеете да виждате събитията и обстановките в същинската им същина, внимавайте да не попаднете в някои заблуди и да останете излъгани и подмамени. Пазете се да не бъдете засегнати. Не се доверявайте безусловно на никого и за нищо. Имайте си едно мислено.

Едновременно с това, ни чакат прелестни аспекти, които ще ни дадат благоприятни условия за реализация на нашите проекти и цели. Ще се появят точните хора, точните условия, от които имаме потребност. Развитие, уголемение, оптимизъм, триумфи – това ще са водещите нюанси за околните дни. Радвайте се на шанса, шанса и новите хоризонти, които се откриват пред вас и не ги изпускайте!

През този ден да не се пият доста течности, уязвима е кожата. Повишава се опцията от алергични прояви. Да се отбягват химичните медикаменти, алкохола, опиатите, да се избират билките. Да се сортира храната да не е развалена.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР