123 са работили по улиците на София през нощта, за

...
123 са работили по улиците на София през нощта, за
Коментари Харесай

123 снегорина чистиха мартенския сняг в София

123 са работили по улиците на София през нощта, с цел да почистят падналия мартенски сняг. Обстановката в четвъртък заран е естествена, снежна завивка в града няма, осъществени са обработки със смеси против замръзване по трасетата на градския превоз.
Снегопочистване и разпространяване на смеси е направено по общинските пътища - в регион Панчарево пътищата за Бистрица, Железница, Плана и в регион Нови Искър - Балша, Курило, Кътина. В естествен парк Витоша е осъществено снегопочистване и опесъчаване на пътищата Бояна – Златните мостове и Драгалевци – Алеко.
 Снегопочистването в София продължава, техниката влезе и в кварталите Снегопочистването в София продължава, техниката влезе и в кварталите
Над 100 са снегопочистващите машини, които работят на терен в столицата, с цел да почистят пътните артерии от снега, който валя през цялат...
Градският превоз извършва всичките си нормални направления по график.
Почистват се и прилежащите пространства на спирките на градския превоз и методите към пешеходните подлези. Местната власт напомня, че етажните собствености, шефовете на търговски обекти и офиси би трябвало да почистят тротоарите пред съответните си здания.
Апелът към водачите е да употребяват коли, готови за зимни условия и да карат със съобразена скорост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР