1228 лв. за ден се събраха на благотворителния базар за

...
1228 лв. за ден се събраха на благотворителния базар за
Коментари Харесай

Базар събра 1228 лв. за лечението на Гошко

1228 лева за ден се събраха на благотворителния базар за лекуването на 12-годишния Георги Атанасов. В идеята са се присъединили общо 262 души. Разпродажбата, която беше през уикенда, се организира в Цар-Симеоновата градина.

Своето място на базара бяха намерили играчки, книги, детска китара, настолни игри и картини. Равносметката демонстрира, че интерес от страна на пловдивчани е имало към всички продукти, а най-честата сума, която плащали, била 1 лева Най-високата цена пък е 50 лева

12-годишното момче е от Кричим и е застрашено от цялостна инвалидизация, в случай че не бъде опериранo по допустимо най-бързия метод. Причината е, че той пораства малко по-бързо от естественото. Бедрените му кости не издържали на темпото и на натоварването, което би трябвало да носят. Започнало превъртане на растежната зона, което довело до деформиране на бедрената шийка и на двата крайници, а левият крак изостанал в растежа.

За интервенцията, която ще бъде осъществена в Турция, са нужни 35 950 евро. Сумата е непостижима за майката на момчето, която е изгубила брачна половинка си в злополука предходната година.

От 14 дарителски кутии, които са отворени в Кричим, са събрани 5300 лева до 10 август, а по сметката са преведени 30 000 лева

Дарителска сметка: Райфайзен банк IBAN: BG03RZBB91551010805299 BIC: RZBBGSF
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР