12-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което

...
12-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което
Коментари Харесай

В БАТА АГРО 2019 ще вземат участие 186 фирми на площ от...

12-тото издание на Специализираното ревю за земеделие БАТА АГРО, което ще се организира от 14 до 17 май на летище Стара Загора, ще е най-голямото издание на ревюто като повърхност досега. В него вземат участие 186 компании от агро бранша върху повече от 37 500 хиляди кв. м. изложбена повърхност.

Форумът за нововъведения, технологии и срещи на бизнеса се провежда от Българска асоциация на търговците на агротехника и още веднъж ще показа най-големите световноизвестни марки за селскостопанска техника, артикули и услуги за земеделието.

За БАТА АГРО 2019 са въведени обилни усъвършенствания в организацията и концепцията на ревюто, тъй че то да стане по-ефективно и потребно както за посетителите, по този начин и за изложителите.

Изложбените площи са с напълно нов формат – те са ситуирани в правоъгълник, в центъра на който са полетата за демонстрации на артикули за земеделието. Новата идея дава по-добра видимост на площите и прави ревюто по-компактно, като фокусът е върху експонатите и демонстрациите.

Друго изобретение е и наложителната регистрация за посетителите. Посещението на ревюто остава гратис, само че ще е належащо всеки клиент да се записва – авансово в уеб страницата на БАТА АГРО от края на април или на място в дните на ревюто. Така уредниците от Асоциацията ще могат по-точно да дефинират броя и профила на посетителите, което ще бъде извънредно потребно за възстановяване на бъдещите издания на БАТА АГРО.

„ Щастливи сме, че от ден на ден компании от бизнеса в агро бранша избират БАТА АГРО като главно ревю за своята активност. БАТА АГРО се наложи през годините като най-голямото и значимо профилирано ревю за техника и технологии в земеделието и тазгодишното издание е най-голямото в историята на ревюто до момента с изложбена повърхност от над 37 500 квадратни метра. Наши изложители за следващ път са представителите на най-известните марки за земеделска техника и компании от всички посоки в сектора. Каним всички аграрни производители, както и искащите да бъдат осведомени за новите технологии в бранша, да посетят БАТА АГРО в Стара Загора от 14 до 17 май “, разяснява Даниел Минев, Председател на Управителния съвет на Българска асоциация на търговците на агротехника.

За Специализирано ревю за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият конгрес в България за показване на земеделска техника, артикули и услуги за селското стопанство. Изложението се провежда от 2010 година, като през годините то завоюва доверието на хилядите аграрни производители с добра организация, многообразие на показаните експонати и лоялни търговци.

Онлайн регистрацията за гости на 12-тото издание на БАТА АГРО към този момент е дейна! Запишете се в този момент за посещаване, с цел да ускорите процеса по влизане в ревюто.

Регистрацията е бърза и лесна, последвайте линка:

https://bata-agro.com/za-izlojenieto/

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР