12 свидетели ще бъдат разпитани на 24 февруари по делото

...
12 свидетели ще бъдат разпитани на 24 февруари по делото
Коментари Харесай

Разпитват 12 свидетели по делото на ГЕРБ срещу Бойко Рашков

12 очевидци ще бъдат разпитани на 24 февруари по делото на ГЕРБ против Бойко Рашков за уронване на реномето на партията.

Това стана ясно в Софийския градски съд в петък. Рашков ще води 6-има, колкото ще имат и от ГЕРБ. Искът по гражданското дело е за 100 хиляди лева Заведен е поради изявление на някогашния вътрешен министър и сегашен народен представител от " Продължаваме промяната ", че 30-40% от предплатено отпуснатите са строителството на Автомагистрала " Хемус " пари са отивали в ГЕРБ. От това в структурите на партията настанал ужас, съобщи юрист Тервел Георгиев, който съставлява ГЕРБ. 

Адвокат Георги Атанасов, който пази Бойко Рашков възрази, тъй като съгласно него не може партия да внася иск като ощетена от изявление, само че арбитър Божана Желязкова цитира решение на Върховен касационен съд, съгласно което това е възможно.

От ГЕРБ през залата чакаха Дедсислава Атанасова, Димитър Главчев и Костадин Ангелов, които ще бъдат очевидци на ГЕРБ. Адвокатът на Бойко Рашков уточни, че очевидците му са служебно ангажирани, множеството - със отбрана на демокрацията в страната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР