12 [Shell] 12 Още по темата Нови ClubSmart предимства от

...
12 [Shell] 12 Още по темата Нови ClubSmart предимства от
Коментари Харесай

Нови ClubSmart предимства от Shell – повече комфорт на пътя

12 [Shell] 12 Още по тематиката
Нови ClubSmart преимущества от Shell – повече комфорт на пътя

От новите преимущества ще могат да се възползват всички членове на програмата за преданост ClubSmart.
7 ное 2018
Достойно показване от българските тимове на Shell Eco-marathon Европа 2018

Двата екипа на Русенския университет " Ангел Кънчев " се класираха в топ 10 в своите категории на единственото по рода си съревнование за енергийна успеваемост в превоза
от Дневник,11 юли 2018
Програмата ClubSmart на Shell с нови преимущества за клиентите си

Точки като различен метод на заплащане и обмяна в онлайн магазини, помощ на пътя и цифрова карта за преданост
7 юни 2018 Програмата ClubSmart е отдадена на лоялните клиенти на Shell и действа в България съвсем две десетилетия. Сред преимуществата, на които се радват лоялните консуматори на компанията, са отстъпка при зареждане на гориво или обмяна на точки против дарове. Отскоро към тях компанията предлага и нови извънредни привилегии за своите правилни консуматори.

"Винаги се стремим да бъдем водачи в региона на стратегиите за преданост на пазара на горива. Да диктуваме трендове, не да ги следваме. Ние сме първите, които оферират такова многообразие от артикули и услуги, от които могат да се възползват всички наши клиенти, употребявайки своята ClubSmart карта. ", споделя Камелия Славейкова, Изпълнителен шеф на Shell България.

Плащане с точки за гориво и артикули

Shell прави още една крачка напред, предоставяйки на своите лоялни клиенти опция да употребяват насъбраните точки, като различен метод на заплащане. Заедно с отстъпките при зареждане с гориво, картодържателите към този момент могат да заплащат с точки за него и да закупуват артикули във всички търговски комплекси на компанията.

Партньор на пътя

Сред новите преимущества за членовете на ClubSmart е и безплатната услуга Помощ на пътя. Тя обезпечава успокоение на пътя при спукана гума, отпаднал батерия, празен контейнер или неверно заредено гориво. Услугата включва и помощ с правни препоръки, свързани с автомобила и Закона за придвижване по пътищата. Компанията си партнира с едни от най-големите застрахователи, с цел да се утвърди като благонадежден сътрудник на пътя.

[Shell]

Дигитална ClubSmart карта

В подтекста на непрекъснато разрастващите се технологии в днешно време, Shell не отстъпват по иновация даже и в своята лоялна стратегия. Дигиталната картаза преданост дава опция на членовете на ClubSmart да се възползват от преимуществата на програмата по комфортен, по-съвременен и смарт метод. За по-лесен достъп до информация клиентите към този момент могат да записват своята карта в мобилното приложение Shell и с лекост да наблюдават своите транзакции и баланс от точки, да поръчват дарове и да намират търговски комплекси Shell.

Нови партньорства

Към съществуващото от години партньорство с верига заведения за хранене за бързо хранене, Shell прибавя и няколко нови в програмата за преданост. Всички картодържатели могат да обменят своите ClubSmart точки, с цел да пазарят в онлайн магазини, като eMag.bg, или да събират точки, когато резервират настаняване през Booking.com или взимат автомобил чартърен от Rentalcars.com. За спомагателната убеденост на пътя се грижи и приложение за GPS навигация, с непрекъснато обновяващи се карти от Sygic. Приложението може да се получи против обмяна на ClubSmart точки и е с лиценз за цялостен живот.

Програмата за лоялни клиенти продължава да предлага извънредни серии дарове за обмяна на точки от сътрудници като Ferrari, BMW, Ducati и доста други, които се обновяват от време на време.

Повече информация за настоящите промоции на Shell и условия за ползванена лоялната стратегия могат да бъдат открити тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР