“12 септември има значение за цяла България. Лидерът на опозиционната

...
“12 септември има значение за цяла България. Лидерът на опозиционната
Коментари Харесай

Явор Божанков: Подкрепям Корнелия Нинова, защото изчисти БСП от зависимостите на ГЕРБ и ДПС

“12 септември има значение за цяла България. Лидерът на опозиционната Българска социалистическа партия ще бъде определен в директен избор. Не от елити. Не съгласно нечий ползи. 2017г. избрах листата на Българска социалистическа партия. Защото единствено тя реши, че ще ограничи мандатите до 3. Край с безконечните. Пряк избор на ръководител без сделки. Защото направи своята вътрешна гражданска война. От политическа мощ, против която се стачкува се трансформира в действие, която поддържа митинга през днешния ден. Защото човек в Българска социалистическа партия може да бъде свободен. А свободата е алтернативата на ГЕРБ ”. Това съобщи националният представител от ПГ на “БСП за България ” Явор Божанков. Той добави, че през днешния ден не съжалява за решението си, и акцентира, че нито един път не е бил стеснен в дейностите си.
“По-опитните ни учиха с самообладание. Вземахме решенията си с спор. Понякога изострен, само че постоянно дружно. ”, изясни Божанков.
 Божанков: Машинен инженер, бюджетар и доктор приготвят новата Конституция Божанков: Машинен инженер, бюджетар и доктор приготвят новата Конституция
Не сме прави, че ГЕРБ целят просто да завоюват време с „ новата конституция “. Ще я назовавам за малко „ нещото “....
Народният представител предизвести, че в случай че директният избор в Българска социалистическа партия се провали, ще завоюва статуквото, като съгласно него ще излезе, че левицата не е дозряла и би трябвало различен да взема решение вместо социалистите: ”Не можеш да управляваш, в случай че не можеш да проведеш личните си избори. ”
“В разгара на митингите, сътрудници от Българска социалистическа партия се събраха на Позитано, а ПИК отрази събитието. Това бе границата, която няма да мина. Или ПИК излизат от Позитано, или излизам аз. Който желае, дано остане с Гергов, ПИК и всичко това, против което протестираме през днешния ден ”, сподели Явор Божанов. Той изясни, че доста от присъствалите тогава за него са другари и ги обича, само че компромис с това е неосъществим.
“Подкрепям. Докато тя е ръководител, ПИК няма да бъдат на Позитано. Метафорично. В прав текст, приказваме за въздействието, което Движение за права и свободи и ГЕРБ желаят да открият върху Българска социалистическа партия. Причината, заради която през 2013г. Българска социалистическа партия беше на мястото на ГЕРБ ”, акцентира националният представител. Той бе безапелационен, че или Българска социалистическа партия ще се освободи от това въздействие до край и ще изиска доверие с чиста съвест, или ще бъде пометена от историята с цялостно съображение.
“С поддръжката си за президента Радев, Нинова способства България да има заслужен държавен глава. С политиката си към младите и безапелационната линия по отношение на ГЕРБ ни изведе от разгромена политическа мощ до равнището през днешния ден. Не и до победа. За да спечелим ще би трябвало да създадем финалната крачка. Убеден съм, че с Нинова можем да създадем тази крачка. ”, съобщи националният представител от област Велико Търново.
 Варна се консолидира зад Корнелия Нинова Варна се консолидира зад Корнелия Нинова
С претъпкани зали в общините Бяла, Аврен и Варна беше посрещната Корнелия Нинова на предизборната си обиколка в област Варна. На среща...
Божанков означи, че в случай че нямаш сили да спечелиш доверие самичък, не е редно да търсиш поддръжка в Движение за права и свободи и ГЕРБ, тъй като тя има висока цена: “Който не е научил урока на 2013г. не може да бъде лицето на 2020г. Да декларираш, че подкрепяш митинга а да се съюзяваш с всичко това, против което се стачкува е неправилно. И не остава скрито.
Казвам горното воден от отговорност към България и към политическата мощ, които ме направиха това, което съм през днешния ден. Българска социалистическа партия може да бъде сътрудник на своите жители или прислужник на мафията.
Решението е в ръцете на всеки социалист. ”, приключи Явор Божанков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР