12 са отворените оферти в обществената поръчка за изработване на

...
12 са отворените оферти в обществената поръчка за изработване на
Коментари Харесай

12 са кандидатите за проектиране при ремонта на част от пътя Пчелник - Бенковски в област Варна

12 са отворените предложения в публичната поръчка за разработване на механически план за главен ремонт на 22,9 км от път III-9042 Пчелник – Венелин – Садово – Бенковски. Третокласното трасе свързва обитаемоте места в общините Долни Чифлик и Аврен и посредством първокласния път I-9 Бургас – Варна е комфортна връзка с регионалния център Варна и автомагистрала " Черно море “. Прогнозната стойност на поръчката за разработване на техническия план е 458 000 лева без Данък добавена стойност.

Отворените предложения са на:

Обединение “Ий Кей Джей – Виа – Ей Джей " ДЗЗД, с участници: " Ий Кей Джей България Кънсълтинг Енджиниърс “ ЕООД, " ВИА ПРО ИНЖЕНЕРИНГ “ ЕООД, и " Ей Джей Консулт “ ЕООД;

" ИНЖКОНСУЛТПРОЕКТ “ ООД;

" ТРАНСКОНСУЛТ-22 “ ЕООД;

" ИНСТИТУТ Пожарна охрана ТРАНСПОРТНА ИНФРАСТРУКТУРА “ ООД;

" ЛОГИСТИКА 21 “ ЕООД;

" ПЪТПРОЕКТ “ ЕООД;

" АЛВЕ КОНСУЛТ “ ЕООД;

ДЗЗД " ТРАФИК ХОЛДИНГ ВАРНА “, в което вземат участие: " ТРАФИК ХОЛДИНГ “ ЕООД и " ДеНиДи “ ЕООД;

" ДЖИ М ИНЖЕНЕРИНГ “ ЕООД;

" ВИА-ПЛАН “ ЕООД;

" Инфра про консулт “ ООД;

" ИЛИЯ БУРДА “ ЕООД.

Участъкът, плануван за главен ремонт, минава през 4 обитаеми места – Пчелник, Венелин, Садово и Бенковски. В правата има четири огромни мостови уреди, за които планът следва да дефинира нужните ремонтни действия. Съоръженията са: над р. Камчия при с. Венелин, над дере при 5-ти км сред с. Венелин и с. Садово, при 10-ти км в с. Садово и при 17-ти км в сектора сред отбивката за с. Добри дол и с. Бенковски.

Изработването на техническия план е първата и наложителна стъпка преди предприемането на качествени строителни работи. Въз основа на готовия план по-късно ще се дефинират съответните строително-монтажни работи, цената и срокът им за осъществяване. След това ще се разгласят тръжни процедури по Закон за обществените поръчки за избор на реализатори на нужните ремонтни действия.

Срокът за изработването на техническия план е 60 календарни дни, който стартира от датата на подписване на контракта и включва единствено времето за планиране. Изпълнението на плановите работи ще се извърши в три междинни стадия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР