12 лични и 3 отборни наказания наложи на редовното си

...
12 лични и 3 отборни наказания наложи на редовното си
Коментари Харесай

Звезда остана без треньор за 8 мача, плаща 375 лв...

12 персонални и 3 отборни санкции наложи на постоянното си съвещание Дисциплинарната комисия при Оценка за съвместимост на БФС – Пазарджик.

По отчет на длъжностните лица тимовете на ФК Брацигово и Ботев(Черногорово) са с предизвестие за отнемане от домакинство, наложена им е и санкция от 125 лева ФК Левски(Ракитово) пък е санкциониран с 62,50 лева

В самостоятелен проект с най-голяма глоба е треньорът на ФК Звезда(Семчиново) Стоян Илиев. Той е със спрени права да управлява своя отбор от скамейката на запасите за идващите 8 мача. Същият би трябвало да внесе и санкция от 375 лева в касата на БФС.

Наказанието му е наложено за получен червен картон и в следствие за опит да наруши физическия интегритет на основния арбитър на мача сред Юнак(Ивайло) и Звезда(Семчиново). Състезателят на ФК Звезда Веселин Малинов пък е осъден за 1 среща.

Същата глоба ще споделят още петима от мъжкия районен футбол. Това са Благомир Мастатарков и Владо Котев от Брацигово, Илиян Величков и Петър Ганин(Спартак-Калугерово) и Илия Гочев-Шакири(Вихър-Ветрен).

Състезателите на Родопи(Дебръщица) Ангел Баладжов и Петър Баладжов пък са осъдени за по 3 срещи.

При юношите за 1 мач без спортни права останаха Асен Ковачев(Брацигово), Марио Куцарев и Георги Тошев(Ботев-Симеоновец).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР