12-годишното момченце от Индонезия, което тежеше 190 килограма, свали повече

...
12-годишното момченце от Индонезия, което тежеше 190 килограма, свали повече
Коментари Харесай

Момченцето, което на 12 тежеше 190 килограма, отслабна двойно, като се отказа от...

12-годишното момченце от Индонезия, което тежеше 190 кг, смъкна повече от половината от тежестта си и в този момент мечтае да стане футболист.

Ари Перман се смяташе за най-дебелото дете в страната до този миг, до момента в който изцяло не се отхвърли от захарта и не отслабна до 95 кг, оповестява Daily Mail, представен от флагман.бг.

``
реклама  

Историята на Ари обиколи света, откакто в мрежата се появиха фрагменти по какъв начин той си играе в контейнер с вода. Момчето приемало толкоз храна, колкото не биха могли да изядат двама възрастни мъже. Размерите му непрекъснато се увеличавали и най-после към този момент не можел да си намира облекла.

Aри не постоянно бил по този начин пълен. Момченцето се родило изцяло крепко с обикновено тегло, само че на две години почнало стремително да пълнее.

За да го изхранват, се налагало родителите му постоянно да взимат пари назаем от съседи, тъй като детето им можело да се храни и по пет пъти дневно и то по доста.

Накрая лекарите споделили, че Ари би трябвало да бъде подложен на тежка диета, тъй като дебелината поврежда здравето му.

Сега той тежи под 100 кг, върви по три благи дневно и играе с приятелите си на бадмингтон. Преди поради непотребните килограми детето не можело да върви на учебно заведение, само че в този момент към този момент може да се върне и към часовете.

" Сега съм доста благополучен, че мога да вървя и да си играя. Станах по-силен. Всеки ден играя футбол и желая да стана професионален състезател ", признава Ари.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР