12-годишната рокаджийка Катрин Радева грабна първото място и златния медал

...
12-годишната рокаджийка Катрин Радева грабна първото място и златния медал
Коментари Харесай

12-годишна пловдивчанка омагьоса румънците с рок

12-годишната рокаджийка Катрин Радева сграбчи първото място и златния орден в интернационалния конкус за детска ария " Music for Kids " в град Яш в Румъния. Пловдивският славей разруши конкуренцията с парчето Wrecking ball на Майли Сайръс. Сладкогласната Катрин е ученик на школата на музикалния възпитател Руми Иванова. Младата изпълнителка пее от петгодишна в русенската детска опера, преди да се реалокира със фамилията си в Пловдив, където попада в музикалната школа на победителките от " Х factor 2017 ", група " 4Magic ".

Русокоската към този момент има два независими концерта зад тила си, пяла е и с пловдивската рок група " Кросфайър ", а вокалистът на група " Ахат " Звезди Керемидчиев я хвали за гения <210>. От месец насам певицата е вокалистка в ученическата рок група " СиДиез " и мечтае някой ден да изгрее на огромната сцена като част от известна рок или метъл тайфа.

В момента Катрин се готви за два музикални състезанието - в Слънчев бряг и Несебър, където с изключение на Wrecking ball ще показа и Purple rain на Принс.

Още две български девойки - Кристина Неделчева от Габрово и Ангелика Любомирова от Велико Търново завоюваха призове на състезанието в румънския град Яш. Пловдивско присъединяване записа и певицата Антония Маркова, която беше представител на българската делегация и член на журито на интернационалния фестивал за млади реализатори.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР