12 души влизат в битката за управление на Летище Пловдив,

...
12 души влизат в битката за управление на Летище Пловдив,
Коментари Харесай

12 влизат в битката за шеф на Летище Пловдив

12 души влизат в борбата за ръководство на Летище Пловдив, само че определени ще са трима от тях. Допуснати до присъединяване в състезанието са 9 претенденти за членове на Съвета на шефовете и 8 за самостоятелен член, като петима от тях „ играят “ и за двете позиции. Претенции за високия пост имат сегашният началник на аеропорта Красимир Пешев, някогашните шефове Пламен Спасов и Андрея Андреев, юристът Михаил Благомиров, някогашният шеф на сигурността и шеф на летище София Христо Ханджиев, Величка Господинова и Миглена Александрова – и двете с опит на софийското летище, Петко Златев – някогашен търговски шеф на столичния аеропорт, Филип Алексиев - екс финансов шеф на БДЖ. 

В групата претенденти за самостоятелни членове влизат още актуалният Тодор Шопов, някогашният Владимир Зайков и предприемачът Виктор Налбантов. 

Документи за състезанието е подал и Дойчин Ангелов – актуалният ръководител на борда на шефовете на Летище Пловдив, а преди този момент дълготраен негов шеф, само че от Министерство на превоза не са го позволили до присъединяване.



Причината е, че за този конкурс има смяна на критериите за учебен ценз, а той не отговарял на изискванията. Дойчинов е подал тъжба в Административен съд Пловдив. Утре от 12:30 часа ще даде и брифинг пред постройката му на ул. „ Иван Вазов “ 20.  Той ще изнесе скандални данни по отношение на провеждането на конкурс в комерсиалните сдружения в системата на Министерство на превоза, които касаят управителни длъжности на летищата в София и Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР