117-годишна жена в югоизточна призова всички да получат ваксината срещу

...
117-годишна жена в югоизточна призова всички да получат ваксината срещу
Коментари Харесай

Ваксинирана 117-годишна жена от Турция победи коронавируса

117-годишна жена в югоизточна прикани всички да получат имунизацията против ковид, преди да е станало прекомерно късно. Това се случи, откакто тя се е заразила с вируса след слагане на втора доза ваксина и е съумяла да се възвърне.

Мутебер Енгиндениз, майка на пет деца от провинция Хакари в Турция, показа своя опит с Анадолската организация за това по какъв начин е преодоляла инфекцията. Тя е прекарала заболяването с доста леки симптомии съгласно нея, това се дължи на навременната имунизация. Енгиндениз е била под 14-дневна карантина и сподели, че е била щастлива да преодолее ковид с близки и родственици в селото си.
 Турция вкарва обединен телефонен номер за незабавни случаи Турция вкарва обединен телефонен номер за незабавни случаи
Турция вкарва общ телефон за повикване при всевъзможни незабавни случаи. Номерът ще бъде 112, както е незабавният телефон на територията на Eвр...

„ Децата ми доста ме подкрепяха. Ние се занимаваме с дребно говедовъдство в селото. Някога по хълмовете пасях овцете и се грижех за стадото ни. Вече не мога да вървя и съм заета с домакинската работа. Храня пилетата в градината ", показа столетницата.

„ Получих две дози ваксина. В момента съм доста добре. За благополучие нямам проблем, който да изисква доктор “, сподели тя. „ Искам да кажа на всички да получат имунизацията. Не можем да победим тази болест по различен метод ". 

Още от детството си Енгиндениз се храни с естествена храна, най-вече зеленчуци и плодове, които отглежда в градината си, добави тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР