117-годишна гъркиня се ваксинира днес, за да може отново да

...
117-годишна гъркиня се ваксинира днес, за да може отново да
Коментари Харесай

Ваксинираха най-възрастната гъркиня - 117-годишната госпожа Елефтерия

117-годишна гъркиня се имунизира през днешния ден, с цел да може още веднъж да прегърне децата, внуците и правнуците си, заяви порталът „ Кийп толкинг грийс ”.
Най-възрастната гъркиня получи имунизацията против ковид, единствено с цел да може още веднъж да прегърне членовете на огромното си семейство. Г-жа Eлефтерия в предградие на Атина. Посещенията на членове на фамилията са неразрешени от месеци заради пандемията. С имунизацията тя усили възможностите си да прегърне фамилията си още веднъж. Ваксинацията на жителите и личния състав на домовете за грижи е с висок приоритет за гръцкото държавно управление и се прави паралелно с имунизацията на здравните служащи. Ваксинацията не е наложителна, само че госпожа Елефтерия е поискала да я получи, тъй като има цел. Лекарят на оборудването разреши на 117-годишната баба да бъде имунизирана, както пожелае. Ваксинацията се организира без никакъв проблем, в това число
 Прах от Сахара покри Атина, планините на Крит изчезнаха Прах от Сахара покри Атина, планините на Крит изчезнаха
Силните южни ветрове донесоха увеличени количества прахуляк от Сахара от Северна Африка до Гърция, създавайки задушаваща атмосфера в гръцка...
Съобщава се, че в този момент старата атинянка ще изчака още 20 дни, с цел да получи втората доза от имунизацията, която ще й разреши да се срещне още веднъж с децата си без никакъв риск. Г-жа Елефтерия е родена на 12 април 1903 година на остров Лефкада. Според Книгата на Гинес, най-възрастната жена в света е единствено с 3 месеца по-възрастна от нея и живее в Япония. Ваксинациите на възрастни хора, живеещи в дома, не престават. До края на седмицата се чака в 75 такива обществени заведения в Гърция.
Особено трудно е за възрастните хора да не могат да се срещнат със фамилиите си заради пандемията и рестриктивните мерки за заключване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР