112 - Новини

50 годишен мъж разпространил в социалните мрежи клипове с жестокост към

50 годишен мъж разпространил в социалните мрежи клипове с жестокост към ...

... часа за уточняване на детайли по създаването и разпространяването на видеоклиповете с нехуманно отношение. Предстои събраните по случая данни да бъдат докладвани в Бургаската районна прокуратура. Цистерна се запали след катастрофа на кръговото движение в Костинброд

Цистерна се запали след катастрофа на кръговото движение в Костинброд ...

... в близост до болницата днес следобед. Екипи на пожарната са изгасили огъня и няма опасност от експлозия. Цистерната е избухнала след катастрофа с автомобил. Няма пострадали. Районът е обезопасен.
Бездомни кучета притесняват местните жители в Благоевград от месеци Хората

Бездомни кучета притесняват местните жители в Благоевград от месеци Хората ...

... бездомни кучета се докарват в съседни градове", обясни секретарят на общината Дейвид Арабаджиев. Почти всеки ден има сигнали от пострадали, стресирани или уплашени хора от кучетата. 40 годишна жена загина при катастрофа на път Е 79 между Симитли

40 годишна жена загина при катастрофа на път Е 79 между Симитли ...

... ударила товарен автомобил. При пътния инцидент пострадалата е получила тежки увреждания, от които починала. Предстои да бъдат разпитани свидетели и да се назначат съдебномедицинска и автотехническа експертизи. 

Специализирана операция срещу битовата престъпност започна тази сутрин в София

Специализирана операция срещу битовата престъпност започна тази сутрин в София ...

... заложни къщи и криминално проявени лица. В кв. "Факултета" има засилено полицейско присъствие. Очаква се по-късно Столичната дирекция на вътрешните работи да даде повече информация за операцията.

Министърът на външните работи на Турция Мевлют Чавушоглу нарече абсурдно

Министърът на външните работи на Турция Мевлют Чавушоглу нарече абсурдно ...

... Северноатлантическия алианс. Процесът на присъединяване в НАТО на двете държави беше блокиран от Турция, която изиска екстрадицията на лица, издирвани от турските власти за тероризъм.67 годишен мъж е открит мъртъв в дома си в хасковското село

67 годишен мъж е открит мъртъв в дома си в хасковското село ...

... установили травма на главата. Назначена е аутопсия, извършен е оглед. Работата по образуваното досъдебно производство продължава. Полицията проверява дали става въпрос за убийство, съобщава Нова телевизия.


57 годишна жена е задържана за участие в организирана престъпна група

57 годишна жена е задържана за участие в организирана престъпна група ...

... случая продължава, предстои повдигане на обвинение. Предстои и изготвяне на европейски заповеди за арест на останалите участници в групата. Действията продължават съвместно с шведските власти.
35 годишен египтянин е за отвличане и изнасилване на 32 годишна жена

35 годишен египтянин е за отвличане и изнасилване на 32 годишна жена ...

... й. В понеделник сутринта жената успяла да се избяга и подала сигнал. Полицейските служители задържали египтянина след кратко издирване.  Установено е, че мъжът бил откраднал личната карта на жертвата.