112 спортни журналисти от 41 медии дадоха своя вот в

...
112 спортни журналисти от 41 медии дадоха своя вот в
Коментари Харесай

Предстои да разберем кой ще бъде футболист номер 1 на България за 2021 година

112 спортни публицисти от 41 медии дадоха своя избор в 61-ата анкета и дефинираха най-хубавите в българския футбол за 2021 година. Церемонията ще бъде по модела на връчените в понеделник награди на ФИФА. С главен приоритет за запазване здравето на всички събитието ще бъде виртуално.

Ще бъде разгласен и треньор №1 на България и неговите подгласници. Ще станат ясни и най-хубавите футболисти в българското състезание за 2021 година - най-хубав вратар, най-хубав бранител, най-хубав полузащитник, най-хубав нападател и най-хубав чужденец. Ще разберем кой е най-прогресиращият млад състезател. За шеста поредна година ще бъде връчена и специфична премия " Лъвско сърце - Трифон Иванов ".

" Футболист на годината " - мъчителният избор!

Никой не заслужава да бъде №1 през 2021, само че...

Първата публична анкета " Футболист на годината " е през 1961-а, а в този момент следва да разберем кой е футболист №1 в 61-ата анкета.

61-ата анкета " Футболист на годината " се провежда в партньорство от " Дакс Медия " и Българската асоциация на спортните публицисти. Ще бъде връчена и специфичната премия на главния уредник на анкетата, двукратната олимпийска шампионка и петкратна международна шампионка по спортна пукотевица, основателката на " Дакс Медия " Весела Лечева.
 112 спортни публицисти дефинираха
112 спортни публицисти дефинираха " Футболист на годината "

112 футболни топки ще подари на деца спечелилият

ТОПСПОРТ ще наблюдава онлайн влиятелната гала.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР