11 лунен ден от 14:33 часа на 29 октомври до

...
11 лунен ден от 14:33 часа на 29 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 29 октомври 2017 година

11 лунен ден от 14:33 часа на 29 октомври до 15:07 часа на 30 октомври

Най-мощният ден от лунния календар!

Внимавайте с тази голяма сила!

В човешкия организъм се отключват мощни сили и в случай че не знаете по какъв начин да ги управлявате, можете, без да желаете, да извършите неточности. Всичко, което предприемате този ден – да се прави осъзнато. Пристъпвайте към дейности единствено в случай че осъзнавате целия развой до края. Задължително изискване – действието да се докара до логически резултат.

Денят ще бъде пъстър с доста другарство и придвижване. Ще бъдем ориентирани към промени, към връзката с близки, другари и други. Това, което не сме съумели да създадем, в този момент ще успеем да го приключим.

Идеите ще бликат през днешния ден, доста бързо и внезапно ще получаваме реформаторски мисли, които ще слагат основите на една нова фаза, в бъдеще. Не се опасявайте да ги споделяте с вашите другари, тъй като в тяхно лице ще видите огромна опора, и ще се чувствате сигурни и спокойни с тяхната помощ.

Ще имаме опция да създадем нови запознанства, които ще ви бъдат в изгода за началото на нови и перспективни планове и цели. Много бързо ще успеем да навлезем в нужното пространство и конюнктура, с цел да изпълним нашите планове.

Имаме всички нужни аспекти на небето и капацитети в нас, с цел да се възползваме от този прелестен есенен ден. Ще успеем да се организираме, дисциплинираме и структурираме, в своите инициативи и дейности.

Ще бъдем дисциплинирани във всичко, което ще вършим денем. А имено, това ще ни помогне да достигнем набелязаните си цели.

Възможно е да не успеем да виждаме събитията и обстановките в любовен проект, в вярната и същинската им същина.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедурите свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания. Не е целесъобразно да се сменят медикаментите или методът на лекуване. Отлично време за водни процедури, водата въздейства благотворно.Препоръчват се и физически извършения и активност за оживление на кръвта

В този лунен ден сънищата нямат огромно значение, можете да не им обръщате внимание.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР