11 лунен ден до 17:35 часа на 24 юниНай-мощният, в

...
11 лунен ден до 17:35 часа на 24 юниНай-мощният, в
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 24 юни 2017 година

11 лунен ден до 17:35 часа на 24 юни

Най-мощният, в енергетичен проект, ден.
В човешкият организъм се отключват мощни сили и в случай че не знаете по какъв начин да да ги управлявате, можете без да желаете да извършите неточности. Всичко, което предприемате този ден, да се прави осъзнато.

Пристъпвайте към дейности единствено в случай че осъзнавате целия развой до края.

Напълно е допустимо да ви се наложи да решавате много напрегнати проблеми до обяд, само че все пак ще съумеете да ги решите. С повишаването на деня последователно ще се усилва и динамичността на събитията, може да се появят психически и прочувствено сложни условия, които в края на деня може да ви натоварят и под напрежение.

Но не се тормозете, в случай че на моменти почувствате напрежение вътре в себе си. Може да ви обземат мощно наситени страсти, които мъчно да контролирате. Не се плашете, това няма да е за непрекъснато, всичко ще отмине. Затова ви поучавам да не се вглъбявате прекомерно надълбоко в това ваше положение, и да не обръщате внимание на мрачните мисли усеща, които ще се мъчат да надделеят във вас.

През този ден ще имате опция да усетите своите мощни качества. Перфектно ще анализирате, ще навлизате в дълбочина, с цел да можете да реагирате съответно, при напрегнати и даже спешни обстановки.

Уязвими са половите органи. Да не се вършат никакви операции и интервенции на правото черво и половите органи. Организмът е предразположен на депресии.

Периодът е подобаващ за лекуване на ендокринната система, гърлото, горни дихателни пътища.

В този лунен ден сънищата нямат огромно значение, можете да не им обръщате внимание.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

ivelina_vip6 (at) yahoo.com, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР