11-годишно дете има спешна нужда от средства, за да продължи

...
11-годишно дете има спешна нужда от средства, за да продължи
Коментари Харесай

11-годишно дете се нуждае от средства, за да пребори агресивна форма на рак

11-годишно дете има незабавна потребност от средства, с цел да продължи лекуването си. Дани живее с майка си във Англия. Там е подложен на лекуване, откакто през 2022 година е диагностициран с израстък, само че болестта се развива нападателно. Момчето е подложено на продължителна и мощна химиотерапия, само че все още лекари дават дребни шансове за възобновяване му.

Майка му Петя Григорова взема решение да потърси и други разновидности и да продължи лекуването на Дани в клиника в Турция. В неделя те са пристигнали там, само че имат потребност от средства, с цел да продължат лекуването на Дани. Сумата обаче е непостижима за тях.

„ Насочих се към клиниката в Турция, защото се свързах с професор, специализирал в тъкмо този тип заболяване, от което страда Дани. Това, което предлагат е дружно с нападателната химиотерапия да има и имунотерапия. Сумата, която ще е нужна за лекуването е доста огромна и е непостижима за нас ", съобщи в ефира на „ Здравей, България " майката на Дани.

Тя изясни, че в Лондон лекарите отказали да създадат биопсия на Дани, с цел да се удостовери метастаза. „ Във Англия ни насочиха непосредствено към химиотерапия - без проучвания и биопсия. Сега в Турция желаят да му създадат цялостни проучвания. Включително биопсия ", уточни тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР