11-годишен художник ще наследи спестяванията в размер на милиони на

...
11-годишен художник ще наследи спестяванията в размер на милиони на
Коментари Харесай

Млад художник наследява милионите на Лили: Примата завещава всичко на 11-годишния Иван

11-годишен художник ще наследи спестяванията в размер на милиони на Лили Иванова. Невръстното момче се споделя Иван Георгиев и е наследник на едната от двете племеннички на примата. От години е известно, че той е любимец на певицата, която даже поставя негови фотоси на екрана на телефона си.

Специално за коледните и новогодишните празници дребният Иван изпреварил звездната си баба и я зарадвал с изумителен подарък. Поднесъл ѝ своя картина, която нарисувал в учебно заведение, и заръчал на родителите си да я рамкират и опаковат особено за Лили. Примата останала очарована от пейзажа и незабавно му намерила място в новия си апартамент, като го сложила паралелно до портретите и творбите, които през годините е получавала като армагани от най-знаковите ни създатели. Тя била извънредно горда и щастлива, че момченцето тръгнало по пътя на изкуството, и персонално поела ангажимент да му подсигури най-хубавото обучение в сферата, когато дойдело време да кандидатства в профилирано учебно заведение.

Първата дама на родната сцена нееднократно е подмятала, че от дълго време е направила своя избор при кого да отиде наследството ѝ и всички спекулации по тематиката са непотребни. Макар да има още две внучета от другата си племенница, тя щяла да припише всичките си парцели и спестявания в банка на името на Иван. Според осведомени Лили има два големи жилището на столичната улица „ Оборище “, лично звукозаписно студио в София, жилище с невероятна панорама във Варна, както и парцели в родния си град Кубрат.

Освен това кътала и няколко милиона в наши банки, които обаче фрапантно намалели след банкрута на КТБ. Тогава най-ужилени бяха сътрудниците ѝ Васил Найденов и Богдана Карадочева, само че осведомени настояват, че и тя е изгоряла с немалка сума. Певицата до неотдавна се надявала, че статутът ѝ на първата звезда в България ще избави влога ѝ за към 2 милиона лв., само че се оказало, че и тя била третирана като всички останали инвеститори. Според обществената информация по тематиката и други известни актьори са изгорели във банкрутиралата банка на Цветан Василев, въпреки и с по-малки суми.
Инфо: retro.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР