11 души са задържани, образувани са и 2 досъдебни производства

...
11 души са задържани, образувани са и 2 досъдебни производства
Коментари Харесай

11 души са задържани при акция на полицията в столичния квартал Христо Ботев

11 души са арестувани, формирани са и 2 досъдебни производства при акция на столичната полиция в квартал " Христо Ботев ". Част от арестуваните са обвинени в осъществяване на закононарушения.

Акцията се организира взаимно с Национална агенция за приходите и Агенцията по храните. Съставени са актове на нерегламентирани търговци, открити са храни с изминал период на валидност.

На няколко адреса е открито нелегално оръжие. Открити са и подправени пари в разнообразни валути. Обиските в квартала не престават.

" Бяха открити много лица, които са съпричастни с осъществени закононарушения. Бяха осъществени голям брой инспекции, които и сега не престават да бъдат осъществяване. Като самия контингент се ревизира много обширно. Задържаните сега са 11 лица, като бяха тествани голям брой адреси, на които също по този начин се откри подправена валута, противозаконни оръжия и такива, които не са регистрирани по надлежния ред. Също по този начин беше установено и лице, което е склонявано към проституция ", сподели Стефан Иванов, зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР