1089 кандидат-студенти се явиха днес на изпита по химия в

...
1089 кандидат-студенти се явиха днес на изпита по химия в
Коментари Харесай

Близо 1 100 кандидатстуденти се явиха на изпита по химия в СУ

1089 кандидат-студенти се явиха през днешния ден на изпита по химия в Ректората на Софийския университет. Изпитът е писмен и се организира при съблюдаване на противоепидемичните ограничения.
Изпитът стартира в 9.00 часа, като кандидат-студенти изтеглиха вид № 1 на теста в съставен елемент 1 на изпита и тематиката „ Колоиднодисперсни системи. Получаване, градеж и свойства на колоидно-дисперсните системи – кинетични, оптични, електрични. Стабилност на колоидните разтвори “ в съставен елемент 2, който е наложителен единствено за искащите да аплайват в компетентност „ Медицина “, съобщи БНР.
Изпитът се състои от два съставния елемент – първият съдържа 20 тестови въпроса и 4 логичен задания върху материала по Неорганична и Органична химия, а вторият е наложителен единствено за претендентите по компетентност „ Медицина “ в СУ. Той съставлява насърчаване на тематика от образователния материал за 7,8,9 и 10 клас.
До присъединяване в балообразуването и класирането за компетентност „ Медицина “ се позволяват единствено кандидат-студенти, които са получили резултат „ Да “ на този съставен елемент. Следващите кандидатстудентски изпити в Софийския университет ще се проведат на 20 и 21 юни – надлежно по Биология и по Математика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР