108-мегапикселовата камера на C67 поддържа 3X In-sensor Zoom(снимка: realme) Нов модел

...
108-мегапикселовата камера на C67 поддържа 3X In-sensor Zoom(снимка: realme)
Нов модел
Коментари Харесай

realme C67 идва с камера 108MP и тънък корпус


108-мегапикселовата камера на C67 поддържа 3X In-sensor Zoom
(снимка: realme)

Нов модел попълня с ерията смарт телефони C на марката realme . На 6 февруари излиза C67 , който подобр ява най-продавания артикул на компанията през предходната година – C55.

realme C67 идва с съществена 108MP камера. Снимките, направени с нея, са по-ясни от тези на 50MP камера, даже и в детайлите след увеличение на далечни здания. Камерата на C67 се обрисува като най-хубавата с 3X In-sensor Zoom в сегмента.

Очакваният смарт телефон ще се предлага в два цвята – Sunny Oasis и Black Rock. Новият модел претендира за най-тънкия в сегмента – дебелината му е единствено 7,59 мм.
още по темата
C67 е първият телефон в своя ценови клас, който отстранява пластмасовата скоба към екрана, което е дизайнерско решение, нормално особено за флагманските устройства от висок клас, заради комплицираната им конструкция.

Моделът е планиран на база 6-нм чипсет Snapdragon 685 с резултат повече от 330 хиляди точки в класацията на AnTuTu. Това ще бъде първият чипсет Snapdragon в серия C.

С известните все още спецификации realme C67 се обрисува като извънредно конкурентен артикул в базовия сегмент от пазара. Цената на смарт телефона към момента не е оповестена.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР