Южна Корея обяви днес, че няма непосредствени планове да възстанови

...
Южна Корея обяви днес, че няма непосредствени планове да възстанови
Коментари Харесай

Южна Корея обяви, че засега не планира връщане към правилата за социално дистанциране

Южна Корея обяви днес, че няма непосредствени планове да възстанови правилата за стриктно спазване на социална дистанция заради появилите се нови случаи на заразяване с коронавирус, свързани с нощни клубове в Сеул, предадоха БТА и Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7873
От министерството на здравеопазване казаха, че е необходимо повече време, за де проучат подробностите около регистрираните напоследък по около 30 нови случая на ден.

Днес бе съобщено за 26 нови заразени. 20 от тези хора са посетили нощни клубове в район на столицата, където бе открито ново огнище на заразата.

Миналата седмица южнокорейското правителство смекчи правилата за социално дистанциране. Здравните власти казват, че се придържат към принципа за разхлабване на ограниченията, ако дневният ръст на заразените е под 50 и ако броят на непроследимите случаи възлиза на под 5 процента от всички случаи.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7873  Заразата от ковид се трансферира от огромните градове към Югоизточна и Черноморска Турция Заразата от ковид се трансферира от огромните градове към Югоизточна и Черноморска Турция  Полша ще удължи до 12 юни възбраната за чужденци да влизат в страната Полша ще удължи до 12 юни възбраната за чужденци да влизат в страната  Европейска комисия стартира наказателни процедури против страните, позволили обезщетение на пасажери единствено с ваучери Европейска комисия стартира наказателни процедури против страните, позволили обезщетение на пасажери единствено с ваучери
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР