Шотландската полиция откри издирван мъж от Италия. Малко преди 52-годишният

...
Шотландската полиция откри издирван мъж от Италия. Малко преди 52-годишният
Коментари Харесай

Мъж остави на жена си куфар с пари и изчезна безследно, но бе открит със загуба на паметта в друга страна

Шотландската полиция откри издирван мъж от Италия. Малко преди 52-годишният Салваторе Манино да изчезне от дома си, той оставил на жена си куфар с пари и тайнствена бележка, съобщава Daily Mail.

Салваторе Манино се почувствал зле близо до катедралата " Св. Егидий " в Единбург и бил отведен в местна болница. Там се оказва, че човекът няма документи в себе си и не говорил много добре английски. Пристигайки в полицейското управление, Салваторе обяснил, че е загубил паметта си и не знае кой е.


Шотландската полиция започнала да търси роднините на мистериозния мъж и един месец по-късно те били намерени в Италия. Както се оказва, преди изчезването му, той им оставил куфар с 12 хиляди долара, мобилен телефон и кодирана бележка за извинение. Съпругата и синът на Салваторе незабавно отлетели за Единбург, но човекът стоял на земята - той загуби паметта си и не разпознавал близките си.

По-късно се оказва, че човекът търсел начин да изчезне безследно. Според една от версиите Салваторе бил свързан с местната китайска мафия и бил принуден да избяга. Това предположение обаче изглежда невярно за неговата съпруга. Сега мъжът е изпратен в психиатрична болница в Пиза. Лекарите все още не са намерили обяснение за поведението му.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР