Шотландия затяга режима за пристигащите от чужбина, но се надява

...
Шотландия затяга режима за пристигащите от чужбина, но се надява
Коментари Харесай

Шотландия затяга карантинните правила за пристигащите от чужбина

Шотландия затяга режима за пристигащите от чужбина, но се надява в началото на март да започне да облекчава противоепидемичните мерки, каза първият министър на шотландското правителство Никола Стърджън, цитирана от Ройтерс.

Всички пристигащи директно в Шотландия, независимо откъде идват, ще трябва да остават под карантина, каза Стърджън пред депутатите в шотландския парламент.

Единбург освен това ще поиска британското правителство също да възприеме подобен подход, за да минимизира риска от това болни от ковид хора да влязат в Шотландия от Англия или други части на Обединеното кралство.

Стърджън допълни, че се надява от 22 февруари учениците в Шотландия постепенно да започнат да се връщат в класните стаи, а от началото на март да започне и постепенна отмяна на затварянето, наложено заради коронавируса.

" Ако все така постигаме напредък - то аз съм умерен - подчертавам умерен - оптимист, че с ваксинирането на все повече хора и под защитата на някои от допълнителните мерки, може и да е възможно да започнем да мислим за внимателно и постепенно облекчаване (на мерките) някъде към началото на март ", заяви тя.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19234  COVID-19 умъртви Том Мур COVID-19 умъртви Том Мур  Откриха тревожни разновидности на Коронавирус в Бристол и Ливърпул Откриха тревожни разновидности на Коронавирус в Бристол и Ливърпул  COVID-19 внезапно снижава равнището на витамин А в организма COVID-19 внезапно снижава равнището на витамин А в организма
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР