Шефът на „Гранична полиция“ Светлан Кичиков се прибрал по спешност

...
Шефът на „Гранична полиция“ Светлан Кичиков се прибрал по спешност
Коментари Харесай

Две близначета спасени по чудо при мелето с шефа на "Гранична полиция", Кичиков се прибрал по спешност в Бургас, защото...

Шефът на „ Гранична полиция “ Светлан Кичиков се прибрал по спешност в Бургас, за да вземе двете си деца – близначета. Това твърди „ Флагман “, като се позовава на свой източник.

Кичиков вчера катастрофира с автомобила си на автомагистрала „ Тракия “, докато пътувал със семейството си към София. По щастливо стечение на обстоятелствата децата са невредими. Шефът на „ Гранична полиция “ е в болница с травми, но е без опасност за живота.

Светлан Кичиков бе назначен на високия пост през август 2016 г. Дотогава той ръководеше звеното на граничните полицейски катери в Бургаско.

След като оглавил „ Гранична полиция “, Кичиков се преместил в София, но близначетата – момче и момиче, продължили да живеят и да учат в Бургас.
В случая за тях се грижели родителите на Светлан Кичиков в апартамента им в жк „ Славейков “.

Причината той внезапно да тръгне за морския град със служебната кола, която му се полага, и да вземе близнаците е, че майка му се е разболяла.
На път за София, около Пазарджик, се е случил сблъсъкът с турския ТИР.

Колеги на Светлан Кичиков го описват като изключително грижовен баща и му пожелават скорошно оздравяване и бързо завръщане в службата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР