Шестнайсет души са дарили кръвна плазма от началото на декември

...
Шестнайсет души са дарили кръвна плазма от началото на декември
Коментари Харесай

Шестнайсет души са дарили кръвна плазма от началото на декември в Сливен

Шестнайсет души са дарили кръвна плазма от началото на декември до днес в Сливен, съобщиха от МБАЛ " Д-р Иван Селимински " в града.

Изготвен е графикът за януари за даряване на кръвна плазма в Отделението по трансфузионна хематология /Кръвният център в ДКЦ-2/ на областната болница. Всеки, който е преболедувал COVID-19 и има изградени антитела, може да се включи в кампанията, която започна на 1 декември.

Датите през първия месец на новата година са 4, 7, 11, 13, 15, 19, 21, 25, 27 и 29 януари, от 8.00 до 11.00 ч.



Сред изискванията към кръводарителите са да представят документ за положителен резултат за PCR COVID-19, да са изминали 40 дни от положителния резултат, възрастта им да е от 18 до 65 години и др.

Телефонът за връзка с Отделението по трансфузионна хематология за записване на дата и час за кръводаряване е 044/ 66 26 23.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16853  Тринайсет доброволци са дарили кръвна плазма в Шумен Тринайсет доброволци са дарили кръвна плазма в Шумен  Работодател: Дистанционната работа увеличи доверието и отговорността на чиновниците Работодател: Дистанционната работа увеличи доверието и отговорността на чиновниците  Министерство на външните работи: Англия понижи продължителността на карантината за идващи от България на 10 дни Министерство на външните работи: Англия понижи продължителността на карантината за идващи от България на 10 дни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР