Чехия регистрира 506 новoзаразени с COVID-19, което е най-големият брой

...
Чехия регистрира 506 новoзаразени с COVID-19, което е най-големият брой
Коментари Харесай

506 новозаразени с COVID-19 в Чехия

Чехия регистрира 506 новoзаразени с COVID-19, което е най-големият брой заразявания за един ден от началото на разпространението на вируса в страната, предаде Ройтерс.

Досега в Чехия са регистрирани 21 551 случая на зараза и 411 смъртни случая, от които 19 през последната седмица.

Чешкото правителство беше едно от първите в Европа, които въведоха ограничителни мерки след избухването на пандемията. То започна да отменя ограниченията през май, но върна някои мерки след увеличаването на заразяванията през последните седмици, предава БТА.

Защитните маски отново ще бъдат задължителни в обществения транспорт, здравните заведения, социалните учреждения и държавните административни сгради от 1 септември.

Обществените прояви на открито, включително футболните мачове, могат да бъдат посещавани от максимум 5000 човека, които трябва да бъдат разделени на сектори по 1000 души. На събитията на закрито могат да присъстват до 5000 човека, разделени на сектори по 500 души.

От септември властите планират допълнително да разхлабят ограниченията за обществените прояви.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11645  Стана ясно каква е обстановка с ковид в някои елементи на света Стана ясно каква е обстановка с ковид в някои елементи на света  Рекорден брой новозаразени с COVID-19 в Украйна за 24 часа Рекорден брой новозаразени с COVID-19 в Украйна за 24 часа  Ето къде са новите инфектирани от COVID-19 в страната Ето къде са новите инфектирани от COVID-19 в страната
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР