Християните не трябва да отричат пандемията от COVID-19, такъв апел

...
Християните не трябва да отричат пандемията от COVID-19, такъв апел
Коментари Харесай

Вселенският патриарх: Християните не трябва да отричат пандемията

Християните не трябва да отричат пандемията от COVID-19, такъв апел е отправил вселенският патриарх Вартоломей, предаде РИА Новости.

Днес лидерът на милиони православни се е ваксинирал срещу болестта в държавна истанбулска болница. Той е заявил, че ваксинацията не е въпрос на личен избор, а на отговорност.

" Постиженията на науката са Дар Божи. Вярата не трябва да отрича успехите на експертите, които пазят живота и здравето на хората ", е казал още духовният водач след излизане от клиниката.

" Отхвърлянето на предпазните мерки, например носенето на маски, е плод не толкова на незнание, колкото на угасващата любов към ближния ", е подчертал вселенският патриарх.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19010  И в Бургас стартира имунизацията в домовете за остарели хора И в Бургас стартира имунизацията в домовете за остарели хора  Полша отваря моловете от 1 февруари Полша отваря моловете от 1 февруари  Желаещите ваксина против COVID-19 испанци се усилиха с 32% за месец Желаещите ваксина против COVID-19 испанци се усилиха с 32% за месец
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР