Хората, които са имали положителни тестове за коронавирус, но не

...
Хората, които са имали положителни тестове за коронавирус, но не
Коментари Харесай

Безсимптомните случаи на COVID-19 се нуждаят от ваксина

Хората, които са имали положителни тестове за коронавирус, но не са имали никакви симптоми, също трябва да бъдат ваксинирани, отбеляза директорът на Федералния изследователски център за епидемиология и микробиология " Гамалея " Александър Гинцбург.

Гинцбург заяви, че тези, които са имали лека форма на заболяването или не са имали симптоми, определено трябва да бъдат ваксинирани, цитира думите му БТА.

Русия регистрира ваксината на " Гамалея " като първата ваксина срещу Covid-19 в света на 11 август, като центърът трябва да започне нейното изпитване по-късно през септември.

Московските власти разкриха по-рано, че масовата ваксинация в страната трябва да се случи през последните два месеца на 2020 година.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11920  От през днешния ден в София работи Координационен център за триаж на пациенти със подозрение за COVID-19 От през днешния ден в София работи Координационен център за триаж на пациенти със подозрение за COVID-19  Маските с филтри и защитните шлемове не стопират разпространяването на ковид Маските с филтри и защитните шлемове не стопират разпространяването на ковид  Проучват изгодите от плода акай бери против COVID-19 Проучват изгодите от плода акай бери против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР