Френските власти съобщиха днес за 7183 нови случая на Ковид-19

...
Френските власти съобщиха днес за 7183 нови случая на Ковид-19
Коментари Харесай

Франция регистрира над 7000 нови случая на COVID-19

Френските власти съобщиха днес за 7183 нови случая на Ковид-19 през последните 24 часа, което е намаление в сравнение с рекордните 10 561 заразявания вчера, предадоха Ройтерс и ТАСС.

Здравното министерство заяви, че броят на приетите в болница пациенти с коронавирус през последната седмица се е увеличил на 2464 в сравнение с 2432 регистрирани вчера. През последното денонощие са починали шест човека.

Във Франция от март са отчетени общо 381 094 заразявания и 30 916 смъртни случая.

Франция, подобно на други европейски страни, преживява ново засилване на разпространението на коронавируса, което накара властите в петък да обещаят стъпки за ускоряване на тестовете и затягане на мерките в районите с голям брой заразявания, за да се избегне връщане на общата карантина, наложена по-рано през годината.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12173  Училищата в Съединени американски щати се сблъскват с компликации заради решението на доста учители да не се върнат в клас поради ковид Училищата в Съединени американски щати се сблъскват с компликации заради решението на доста учители да не се върнат в клас поради ковид  СЗО заяви за рекордно на ден нарастване от над 307 000 нови заразявания с ковид по света СЗО заяви за рекордно на ден нарастване от над 307 000 нови заразявания с ковид по света  27 новозаразени с ковид у нас и трима умряли 27 новозаразени с ковид у нас и трима умряли
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР