Френските власти разпоредиха да бъдат избити всички норки във ферма,

...
Френските власти разпоредиха да бъдат избити всички норки във ферма,
Коментари Харесай

Във Франция разпоредиха да бъдат избити заразени норки

Френските власти разпоредиха да бъдат избити всички норки във ферма, където било установено, че се разпространява мутирал щам на новия коронавирус, предаде Асошиейтед прес.

Във Франция има общо четири ферми за норки. В една от тях, западно от столицата Париж, са били установени случаи на коронавирус. В друга ферма заразата не се разпространява, а резултатите от последните две все още се чакат. Засега не са открити заразени след работещите във френските ферми за норки, предава БТА.

Случаи на коронавирус вече бяха установени във ферми за норки в Дания, Нидерландия, Швеция, Гърция и други държави.

Датското правителство нареди да бъдат избити всичките 15 милиона норки, държани във ферми в страната, след като бе установено, че няколко човека са се заразили с мутирал щам на коронавируса. Фермери протестираха в събота в двата най-големи града в Дания - столицата Копенхаген и Орхус - срещу решението на властите.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15480  Погребаха сръбския патриарх Ириней Погребаха сръбския патриарх Ириней  Словения регистрира спад на инфектираните с ковид Словения регистрира спад на инфектираните с ковид  Огнище на COVID-19 в обществен дом в Каварненско Огнище на COVID-19 в обществен дом в Каварненско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР