Финландия ще премахне някои от ограниченията срещу коронавируса и ще

...
Финландия ще премахне някои от ограниченията срещу коронавируса и ще
Коментари Харесай

Заведенията във Финландия отварят от 1 юни

Финландия ще премахне някои от ограниченията срещу коронавируса и ще позволи на ресторантите, библиотеките и спортните центрове да отворят от 1 юни, съобщи правителството, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7193
Забраната за събирания ще бъде облекчена и от 1 юни ще могат да се организират прояви с участието на до 50 души. Правителството обаче ще си запази извънредните пълномощия.

Учениците във Финландия се завръщат в класните стаи

От 14 май ще бъде позволено пътуването по неотложни задачи от и до страни в Шенгенското пространство, каза министърката на вътрешните работи Мария Охисало.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7193  Френска болница откри случай на COVID-19 от декември предходната година Френска болница откри случай на COVID-19 от декември предходната година  17 от новите диагностицирани с COVID-19 във Видинско са от Дома за остарели хора в гр. Кула 17 от новите диагностицирани с COVID-19 във Видинско са от Дома за остарели хора в гр. Кула  Починалите от ковид във Франция към този момент са над 25 000 Починалите от ковид във Франция към този момент са над 25 000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР