Установените на този етап доказателства сочат, че става въпрос за

...
Установените на този етап доказателства сочат, че става въпрос за
Коментари Харесай

Ужас! Пиянствалият цяла нощ Северин издебнал, пребил и изнасилил Виктория, после захвърлил трупа ѝ в "изключително унизителна поза!"

Установените на този етап доказателства сочат, че става въпрос за спонтанно нападение с цел сексуално посегателство. Телесните увреждания, които са й причинени, са изключително брутални и тежки по своя характер и показващи силни характерови отклонения.

Това заяви на извънреден брифинг за убийството на журналистката Виктория Маринова главният прокурор Сотир Цацаров.

" Това е спонтанно забелязване на жертвата, нападение, нанасяне на удар, в резултат на който са счупени костите в областта на носа на жената, завличане на жертвата в храстите, сексуално посегателство и други извратени действия. Последвали са още удари, лицето е тренирало бокс ", добави Цацаров.

" В предходните часове лицето е употребило доста голямо количество алкохол по наши данни, каза обвинител номер едно.

" Не можем да говорим за направено признание, защото на този етап се изпълнява европейска заповед за арест. Лицето ще бъде изправено пред германски съд, който да прецени оправдана ли е тази заповед за арест ", каза Цацаров.

" Има свидетелски показания относно пребиваването на заподозряния на алеята, но не и очевидци на случилото се. Иззети са и още веществени доказателства ", завърши той.

" На този етап няма как да твърдим, че има предварително планиране. До момента всичко говори за спонтанно деяние. Той цяла нощ е употребявал алкохол. Намирал се е на мястото и е изчаквал най-вероятно момент, в който може да извърши това деяние ", намеси се министър Младен Маринов.


" Трупът бе оставен по изключително унизителен за жертвата начин. Служителите от Института по психология още в началото бяха направили много точен портрет на извършителя ", завърши Маринов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР