Търсят спешно кръвна плазма за баща на две деца, който

...
Търсят спешно кръвна плазма за баща на две деца, който
Коментари Харесай

Спешно търсят кръвна плазма за баща на две деца във Варна

Търсят спешно кръвна плазма за баща на две деца, който се намира в момента във Варна. Донорът трябва да е преболедувал COVID-19, а кръвната група е А+, става ясно от призив на съпругата на болния - Силвия Петрова.

Лекарите се опитват да го стабилизират и лекуват от усложнения на коронавируса. Единствената надежда на семейството е да намерят кръвна плазма от прекарал вируса човек.

Кръвната му група е А+. Изискванията за донора са да има предписание от РЗИ за карантина или епикриза от болнично заведение за прекаран COVID-19. След последвано излекуване и положителен РСR тест е необходимо да са минали 40 дни. В кръвен център се прави бърз тест за антитела.

Всеки, който желае да дари плазма, трябва да мине предварителен преглед в Кръвния център Варна с предварително уточнен час, за да няма струпване на хора и да даде името Павлин Тодоров Петров като получател на кръвната плазма.

СПЕШНО!!! Търся донор за кръвна плазма от преболедувал Ковид!!! Кръвна група А+ Това е моят съпруг Павлин Петров и...
Публикувахте от в

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18041  Първи случай на английския вариант на ковид в Румъния Първи случай на английския вариант на ковид в Румъния  Извънредно състояние в Лондон поради натоварването на лечебните заведения Извънредно състояние в Лондон поради натоварването на лечебните заведения  Проф. Борис Богов: Трансплантирани пациенти отхвърлят органа след боледуване от COVID-19 Проф. Борис Богов: Трансплантирани пациенти отхвърлят органа след боледуване от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР