Турция премахна митата за внос на етилов алкохол на фона

...
Турция премахна митата за внос на етилов алкохол на фона
Коментари Харесай

Турция премахна митата за внос на етилов алкохол

Турция премахна митата за внос на етилов алкохол на фона на пандемията от коронавируса, като решението за това бе публикувано в днешния брой на турския Държавен вестник, предаде Анадолската агенция.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2451
Мярката цели да подкрепи производството на дезинфектанти и на " колоня " /одеколон, традиционен турски дезинфектант, съдържащ лимонов екстракт и спирт/. Митото за внос на етилов алкохол бе 10 процента.

Турция иска да се създаде международен фонд под егидата на Г-20 заради коронавируса

На 13 март Турция временно спря добавянето на етанол в бензина, за да помогне за увеличаване на производството на дезинфектанти. Спирането на използването на етанол в бензина ще осигури допълнително 20 000 кубични метра етанол за производството на дезинфектанти и одеколон в страната, според Агенцията за регулиране на енергийния пазар, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2451  Как се оправят децата аутисти с ковид? Как се оправят децата аутисти с ковид?  Организация на обединените нации даде началото на световен проект против ковид за 2 милиарда $ Организация на обединените нации даде началото на световен проект против ковид за 2 милиарда $  Централна жп гара и автогарата опустяха Централна жп гара и автогарата опустяха
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР