Читалищата са културните средища за развитие на общностите. Те са

...
Читалищата са културните средища за развитие на общностите. Те са
Коментари Харесай

Тодор Батков-син: Трябва да се насочат повече средства по програми за проекти на читалищата

Читалищата са културните средища за развиване на общностите. Те са духовният център на обитаемоте места. Като независимо ръководещи се сдружения те имат за цел да извършват просветни функционалности, само че и да упражняват спомагателни действия, с които да подкрепят главните си такива. Затова е належащо да се насочат повече средства по стратегии за разнородни планове на читалищата. Това сподели след среща с културни дейци от Смолян в читалище „ Балкански просветник “ Тодор Батков-син.

Той е претендент за депутат от гражданската квота на ГЕРБ-СДС и е с преференция 102 в листата с номер 22.

Той увери, че всички самодейни сформира, курсове, библиотеки и прочие действия на читалищата ще бъдат специфичен фокус в бъдещата му работа като депутат.

„ Много постоянно локалното читалище е първият допир на нашите деца със света на творчеството и изкуството. То възпитава усет към красивото и непреходното. Затова опцията за разнородни действия в читалищата и подновяването на материалната им база са от първостепенно значение “, отбелязва още Тодор Батков.

По-рано денем той бе на посещаване в едно огромните предприятия в Рудозем – „ Рудметал “. Оказа се, че хората там са добре осведомени с акцията му. " За първи път чуваме стратегия и хрумвания, които да са подплатени с точни, съответни и постижими стъпки за деяние. На хората им омръзна от едни и същи лица с едни и същи нрави и подходи в политиката. В теб има порив, жизнеспособност и нови хрумвания. Пожелаваме ти триумф! “, споделиха хората от предприятието на Тодор Батков-син.

В Рудозем той се срещна и с треньора на едни от най-успешните ни състезателки по киокушинкай - Здравко Младенов. С него разискаха проблемите в спорта, и триумфите макар неналичието на поддръжка на държавно и общинско равнище.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

(платено съобщение)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР