Това видео беше заснето на 28 октомври тази година от

...
Това видео беше заснето на 28 октомври тази година от
Коментари Харесай

Загадъчна музика плаши хората вече втора седмица - идва от дъното на река

Това видео беше заснето на 28 октомври тази година от жител на град Пенсилс, Ню Джърси. 37-годишната Карол Хамптън отишла вечер край река Делауеър и станала свидетел на едно много необичайно явление.

Според озадачената жена можело да се чуе съвсем силно и ясно различимо пеене точно под водата, което не можело да се сбърка с други звуци. Разбира се, американката побързала да запише какво се чува на камерата на смартфона.

След като се завърнала вкъщи, тя се обърна към Интернет и била изненадана да научи, че жителите на района вече няколко седмици са притеснени от мистериозна музика. Местните жители смятат, че звуците идват от противоположния бряг на реката или от някой автомобил, но търсенето на нарушителя на тишината от полицията не е било увенчано с успех.

Дори полицейските служители били принудени да признаят, че приглушените звуци вероятно идват директно от под водата. Уви, служителите на закона все още не са в състояние да повлияят по някакъв начин на това, което се случва, още по-малко да обяснят тази аномалия. Междувременно много хора, които живеят тук, не могат да заспят поради това дразнещо музикално явление и го прокълват всяка вечер.

Някои смятат, че мистериозната музика е подобна на мюсюлманското ритуално пеене. Други вярват, че прилича на мелодиите на индианци, които някога са живели тук. Ако вярвате на трети, пред нас е нещо модерно като хип-хопа. Скептиците, от друга страна, са склонни да вярват, че става въпрос за " пеене " на риба, която търси партньори за чифтосване. Е, някои споменават и за извънземни.

Както и да е, странната " подводна музика " в Пенсвил вече привлече вниманието на ортодоксални и алтернативни изследователи, които възнамеряват да стигнат до дъното на този странен феномен. Да се ​​надяваме, че ще успеят...

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР