Тази болест не е за умиране. Животът трябва да надделее

...
Тази болест не е за умиране. Животът трябва да надделее
Коментари Харесай

Журналист: Държавата можеше да се намеси по-решително в дебата с църквата

Тази болест не е за умиране. Животът трябва да надделее над смъртта. Това сподели в студиото на ``120 минути`` по bTV журналистът и философ д-р Тони Николов.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5145
,,Дебатът за това дали трябваше да затворят църквите за Великден е голям дебат. Виждаме, че по социалните мрежи и форумите се сипят обвинения, но сега не му е времето за такова нещо. Факт е, че в доста православни държави взеха мерки и затвориха църквите, така че може би и нашата държава трябваше да се намери по-решително и да не оставя този тежък избор на църквата``, коментира още той.

Православните талибани победиха!

,,Не виждам как един свещеник ще откаже духовна помощ на някого, влязъл в църквата. Ясно е, че и този Великден няма да е такъв, какъвто е бил досега, защото ще отидат по-малко хора. Пак повтарям – държавата трябваше да вземе решението вместо църквата у нас``, посочи в заключение журналистът.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5145  Личен доктор: Пациентите ми се опасяват от COVID-19 Личен доктор: Пациентите ми се опасяват от COVID-19  675 са доказаните случаи на COVID-19 у нас 675 са доказаните случаи на COVID-19 у нас  Ремонтират виадуктите по Автомагистрала Ремонтират виадуктите по Автомагистрала " Тракия " макар пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР