Сърбия върна някои от отменените преди рестрикции, за да спре

...
Сърбия върна някои от отменените преди рестрикции, за да спре
Коментари Харесай

Сърбия връща някои от отменените рестрикции

Сърбия върна някои от отменените преди рестрикции, за да спре разпространението на коронавируса, след като 102 нови случая бяха потвърдени във вторник, предаде Хина.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9709
От днес в страната е задължително в обществения транспорт да се носят маски и на хора без маски няма да бъде позволявано да се качват на обществени превозни средства, заяви правителството. На гражданите се препоръчва да носят маски за лице в закрити помещения, особено в пощи, банки, обществени институции, магазини. Националният кризисен екип препоръча също забрана на посещенията в болници.

91 случая на COVID-19 в Сърбия за денонощие

Досега в Сърбия от Ковид-19 са починали 263 души. Общо 13 093 случая на Ковид-19 са потвърдени в страната от 6 март, когато бе идентифициран първият позитивен на новия коронавирус, допълва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9709  Санитарка е измежду новозаразените в Пернишка област Санитарка е измежду новозаразените в Пернишка област  Рекорд на изписани в Русия Рекорд на изписани в Русия  Тайланд пуска чужденци в страната, над 1000 новозаразени в Индонезия Тайланд пуска чужденци в страната, над 1000 новозаразени в Индонезия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР