Строителните фирми, които имат служебни отношения с Община Бургас, поеха

...
Строителните фирми, които имат служебни отношения с Община Бургас, поеха
Коментари Харесай

Строителни фирми в Бургас са обявили 70 свободни работни места

Строителните фирми, които имат служебни отношения с Община Бургас, поеха ангажимент във връзка със ситуацията да осигурят нови работни места, с цел да поемат една част от хората, които в момента са безработни. Засега са заявени 70 свободни места.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2822
Това съобщи кметът на Община Бургас Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден. Той информира, че е направена допълнителна поръчка за голям брой шлемове, които ще бъдат доставени на УМБАЛ-Бургас, МВР и останалите здравни заведения в общината. На следваща доставка ще бъдат включени и здравните заведения в областта.

От два дни местна фирма шие защитно облекло. Приоритетно първите количества са запазени за УМБАЛ, спешната помощ и останалите здравни заведения.



Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2822  Датските служители бяха помолени да си вземат отпуск по време на карантината Датските служители бяха помолени да си вземат отпуск по време на карантината  Обявиха информация за здравето на английската кралица Обявиха информация за здравето на английската кралица  Бивш първокласен малдивски курорт стана карантина Бивш първокласен малдивски курорт стана карантина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР