Стана ясно какво е състоянието на тримата работници, ранени при

...
Стана ясно какво е състоянието на тримата работници, ранени при
Коментари Харесай

След взрива в сервиза за автостъкла в Бургас – ето какво е състоянието на работниците

Стана ясно какво е състоянието на тримата работници, ранени при производствения кошмар в автостъкла „ Тома Тодоров и синове”.

Както БЛИЦ съобщи, паднал подемник прати трима работници на фирмата в шокова зала. По последни данни състоянието на мъжете е добро. Те са стъклари, на възраст 35-40 години.

„ Единият работник е с фрактура на петата. Нараняването е станало при падането му от височина 4 метра, заедно с тежкия товар. Другите двама са с порезни рани, също са в областта на краката “, каза пред Флагман.БГ реаниматорът д-р Здравка Инджова от УМБАЛ-Бургас

От последното прессъобщение на ОД на МВР-Бургас става ясно, че състоянието и на тримата е стабилизирано и са без опасност за живота.

Собственикът на завода Драгомир Тодоров твърди, че инцидентът е нелеп и съоръжението е било изправно, но от ОД на МВР уточняват, че започва оглед за установяване на причините за инцидента. Разследването се води от дознатели на Първо РУП-Бургас.

Инцидентът е станал около 8:45 ч. Тримата са прикрепяли товара до покачването му с подемника до етаж за разтоварване, когато чули ужасяващ звук от пристъргване на желязо в желязо и асансьорът се срутил мигновено.

Всичко се случило за части от секундата, работниците са нямали време да реагират.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР